top of page

H υπόσχεση που τήρησε o Thomas Frank


Όπως ίσως αρκετοί γνωρίζετε, το πρώην γήπεδο της Brentford, το θρυλικό Griffin Park, ήταν γνωστό για τις 4 pubs που είχε στις 4 γωνιές του γηπέδου. Μάλιστα πρόσφατα σας είχαμε γράψει για το τι έχουν απογίνει σήμερα αυτές οι pubs δεδομένου ότι η πελατεία τους λόγω της απουσίας του γηπέδου έχει πέσει.


Ο προπονητής της Brentford, Thomas Frank, όταν ήρθε στην ομάδα είχε υποσχεθεί πως αν η ομάδα ανέβει στην Premier League θα πάει σε καθεμία από αυτές τις pubs και θα πιει μια μπύρα με τους φιλάθλους της ομάδας. Λόγω των περιορισμών του COVID-19 όμως αυτό δεν ήταν εφικτό στην αρχή της χρονιάς. Ο Δανός τεχνικός όμως δεν ξέχασε και όντας σίγουρος πλέον πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League, εκπλήρωσε την υπόσχεση του την περασμένη εβδομάδα.



Με τη μια από τις 4 pubs να έχει βάλει οριστικό λουκέτο, το έργο του ήταν πιο εύκολο και έτσι όχι απλά ήπιε αλλά και κλέβοντας το ρόλο του μπάρμαν μας σέρβιρε και μπύρες πίσω από την μπάρα όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία. Όπως μάλιστα δήλωσε, είναι πολύ πιθανό και ο ίδιος να ήταν μπάρμαν σε περίπτωση που δεν γινόταν προπονητής.

Ένας ωραίος τύπος λοιπόν ο Thomas Frank και παρότι βρέθηκε πίσω από την μπάρα, θα τον κεράσουμε μία μπύρα για την εκπληκτική χρονιά της ομάδας του τη φετινή χρονιά.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page