top of page

Η πρώτη σου αγάπη δε ξεχνιέται ποτέ


Ένα από τα θέματα που συζητούνται στο νησί αυτές τις μέρες είναι το θέμα του επιθετικού της Sheffield United, Oli McBurnie.

O McBurnie την προηγούμενη Κυριακή, που είχε ρεπό από την ομάδα του, αποφάσισε να μην κάτσει στο Sheffield να ξεκουραστεί, αλλά αντίθετα ταξίδεψε μέχρι το Cardiff για να παρακολουθήσει το ματς μεταξύ Cardiff και Swansea.

Ο McBurnie, οπαδός της Swansea, έκατσε μαζί με τους εκτός έδρας φιλάθλους της Swansea και εθεάθη να κάνει άσεμνες χειρονομίες κατά την διάρκεια του ματς. Πολλοί οπαδοί των "Blades" έχουν εκνευριστεί με το συγκεκριμένο γεγονός με τον προπονητή του, Chris Wilder, όμως να τον υπερασπίζεται.

"Έκανα το ίδιο όταν ήμουν σε άλλες ομάδες,είτε ως παίχτης είτε ως προπονητής, για να δω κάποιο ματς της Sheffield United. Απλά του δώσαμε μια προειδοποίηση, όχι για το ότι πήγε στο ματς αλλά για τις χειρονομίες. Στην σημερινή κοινωνία με τα social media και τις κάμερες όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει να προσέχεις παραπάνω."

Ο Oli McBurnie πήρε μεταγραφή ύψους 20 εκ. λιρών από την Swansea για την Sheffield United το καλοκαίρι και έκτοτε έχει πετύχει 4 γκολ με τους "Blades".

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το ματς της Κυριακής, με τον McBurnie να είναι αυτός με το μαύρο καπέλο.Ενας από εμάς... αν εξαιρέσεις το καπέλο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page