top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τον φετινό τελικό του FA Cup

Σάββατο πρωί και ξημέρωσε η μέρα του μεγάλου τελικού του FA Cup. Για την Chelsea μπορεί να είναι ένας ακόμα τελικός αλλά για την Leicester είναι από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας της και όλη η πόλη ζει για αυτό το ματς σήμερα. H όμαδα λοιπόν βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το 1969 στον τελικό της διοργάνωσης και αν το κατακτήσει θα είναι το πρώτο FA Cup της ιστορίας της.

Το γράμμα της διοίκησης της Leicester.


Για να ενισχύσει αυτό τον ενθουσιασμό του κόσμου, η διοίκηση της Leicester και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας έστειλε ένα γράμμα σε όλους τους κατόχους διαρκείας καθώς και τα μέλη της ομάδας για να τους ευχαριστήσει για την στήριξη τους στην ομάδα. Μαζί με το γράμμα έστειλε και κάποια αναμνηστικά δώρα ένα εκ των οποίων ήταν και βαφή για το πρόσωπο για να βαφτούν στα χρώματα της ομάδας όπως θα έκαναν και στο γήπεδο. Μία πανέμορφη κίνηση από την ομάδα που μας θυμίζει το πόσο σωστά τρέχει το κλαμπ η συγκεκριμένη διοίκηση.

Τα δώρα της Leicester στα μέλη και κατόχους διαρκείας της ομάδας


Οι όμορφες ιστορίες του αγώνα δεν τελειώνουν εκεί.


Το ματς θα πραγματοποιηθεί με 21,000 φιλάθλους και ανάμεσα σε αυτούς θα παρευρίσκεται ως προσκεκλημένος της Αγγλικής ομοσπονδίας, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου της Chorley, Ben Kay. O Kay για όσους δεν θυμούνται είχε κοιμηθεί στο γήπεδο το βραδυ πριν τον αγώνα της ομάδας του τον περασμένο Γενάρη για να φροντίσει να μην παγώσει ο αγωνιστικός χώρος και να γίνει κανονικά το ματς απέναντι στην Derby County. Η εκπληκτική ιστορία του για όποιον ενδιαφέρεται είναι στο παρακάτω λινκ.


Πρόσκληση για τον τελικό έχουν επίσης και οι φίλοι και μέλη της Marine FC η οποία έγινε γνωστή τον περασμένο Γενάρη λόγω του ματς απέναντι στην Tottenham και των εικονικών εισιτηρίων που αγόρασαν φίλοι και των δύο ομάδων για να ενισχύσουν την Marine FC.


Χαιρόμαστε πολύ που η Αγγλική ομοσπονδία δεν ξεχνάει τους ανθρώπους των μικρών κατηγοριών που σημάδεψαν τον φετινό θεσμό και εμείς με τη σειρά μας αφού τους κεράσουμε μία μπύρα, θα πάμε να πάρουμε τις δικές μας για να στηθούμε μπροστά στις οθόνες μας στις 19:30 με γεμάτα τα ποτήρια μας🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page