top of page

Το 9χρονο παιδί που ενέπνευσε ο Marcus Rashford και το ευχαριστώ του


Ο εικονιζόμενος είναι ο 9χρονος Jacob. O Jacob ζει στο St. Helens του Merseyside, είναι φίλος της Manchester United και αγαπημένος του παίχτης είναι ο Marcus Rashford.


Όταν ο Rashford την περσινή χρόνια ηγήθηκε της καμπάνιας του με τα σχολικά γεύματα που είχε σκοπό να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί στην Αγγλία που να μην έχει φαγητό όσο ήταν κλειστά τα σχολεία, ο μικρός Jacob εμπνεύστηκε. Αποφάσισε να στηρίξει την καμπάνια του Rashford και ξεκίνησε να τρέχει διάφορες αποστάσεις χιλιομέτρων, ζητώντας από τον κόσμο να τον στηρίξει με χρήματα τα οποία θα δίνονταν για σχολικά γεύματα σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη. Μάλιστα ο πατέρας του έφτιαξε και έναν λογαριασμό στο Instagram ώστε να μοιράζεται με τον κόσμο τα επιτεύγματα και την πρόοδο του εγχειρήματος του Jacob.


Ο Αγγλος επιθετικός είδε αυτή την κίνηση του Jacob και αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο για να τον ευχαριστήσει για τη δουλειά του. Αφού επικοινώνησε με τον πατέρα του έστειλε στον μικρό Jacob ένα PlayStation 5 και ένα πολύ όμορφο γράμμα που μεταξύ άλλων έγραφε ‘’Δεν βοηθάμε για να δειχτούμε. Βοηθάμε γιατί είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε.’’ .


Το γράμμα του Marcus Rashford στον μικρό Jacob


Ο Jacob όταν έλαβε το δώρο άρχισε να χοροπηδάει στο σπίτι όπως είπε ο πατέρας του και κάτι μας λέει πως αυτό το μήνυμα από το είδωλο του θα του έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει την εξαιρετική του δουλειά.

Μπορεί ο Rashford να μην είναι καν στην κουβέντα για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αλλά σίγουρα αποτελεί το καλύτερο πρότυπο για τα μικρά παιδιά και δεν παύει ούτε μία στιγμή να το αποδεικνύει. Έτσι και εμείς θα τον κεράσουμε ακόμα μία μπύρα γιατί ποτέ δεν θα βαρεθούμε να τον κερνάμε για αυτές του τις κινήσεις🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page