top of page

Ο Ed Sheeran στο ρόστερ της Ipswich Town



Η αγάπη του διάσημου τραγουδιστή Ed Sheeran για την Ipswich Town είναι γνωστή. Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ο Ed Sheeran είναι ο βασικός χορηγός στη φανέλα της ομάδας για τη φετινή σεζόν καθώς στο μπροστινό μέρος της εμφανίζονται τα σύμβολα “+-=÷x” όπου συμβολίζουν τους τίτλους των 4 άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει στην καριέρα του.


Η ομάδα σε μια κίνηση να ευχαριστήσει τον διάσημο τραγουδιστή τον συμπεριέλαβε στο ρόστερ της ομάδας για τη φετινή σεζόν με το νούμερο 17. Ο λόγος που η ομάδα επέλεξε το 17 είναι πως τον περασμένο Ιούνιο, ο Ed έδωσε μια συναυλία χωρίς κόσμο στο Portman Road της Ipswich και στη συναυλία αυτή φορούσε μια εμφάνιση της ομάδας με το νούμερο 17. Έτσι ο προπονητής της ομάδας Paul Cook και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Mark Ashton δεν το σκέφτηκαν πολύ και αποφάσισαν να τον εντάξουν τιμητικά στο ρόστερ της ομάδας με το συγκεκριμένο νούμερο.

Όπως δήλωσε ο Ed Sheeran όταν του το ανακοίνωσαν από την ομάδα νόμιζε πως του έκαναν πλάκα, αλλά τελικά την λάτρεψε την ιδέα.


Αστειευόμενος είπε πως:

«Ελπίζω να είναι μόνο τιμητική η συγκεκριμένη κίνηση, γιατί θέλω να ανέβουμε κατηγορία και αν με βάλουν να παίξω δεν πρόκειται να γίνει αυτό».

Η Ipswich έχει κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν στη League One και βρίσκεται στη 19η θέση με μόλις 1 βαθμό σε 3 ματς.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page