top of page

Ο δήμιος της Sheffield United

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το ματς μεταξύ West Ham United και Sheffield United Football Club στο London Stadium.

Όσοι είδατε το ματς ίσως παρατηρήσατε πως ορισμένοι φίλαθλοι των Σφυριών φορούσαν μάσκες του Carlos Teves. Αυτό συνέβη διότι 12 χρόνια πριν, ο Tevez ήταν ο "δήμιος" της Sheffield United.


Ήταν η τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2007-08 και οι 2 ομάδες ήταν ισόβαθμες με 38 βαθμούς. Η Sheffield αγωνιζόταν εντός έδρας με τη Wigan και ήθελε έναν βαθμό για να σωθεί, ενώ η West Ham με την πρωταθλήτρια Manchester United. Την ώρα που η Sheffield έχασε με 1-2 από τη Wigan, τα Σφυριά πήραν το διπλό με 0-1 μέσα στο Old Trafford καταδικάζοντας τις Λεπίδες σε υποβιβασμό.

Η Sheffield United, μαζί με αρκετές ομάδες ακόμα έκαναν μήνυση στη West Ham για την παράνομη μεταγραφή των Tevez και Mascherano, που έγινε μεταξύ τρίτης εταιρείας. Οι ομάδες εν τέλει δικαιώθηκαν όμως η West Ham απλά τιμωρήθηκε με πρόστιμο και όχι με κάποια απώλεια βαθμών που ίσως την έριχνε κατηγορία.

Οι οπαδοί λοιπόν της West Ham, φορώντας τις μάσκες του Carlos Tevez θέλοντας να πικάρουν την αντίπαλη ομάδα. Για την ιστορία το ματς έληξε 1-1 κάτι το οποίο μάλλον χαροποιεί περισσότερο τις Λεπίδες.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page