top of page

O Oli McBurnie είναι ένας από τους έμπρακτα πιο πιστούς οπαδούς της Swansea


Ο Oli McBurnie μπορεί να αγωνίζεται στην Sheffield United αλλά είναι μεγάλος οπαδός της Swansea με τα χρώματα της οποίας αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στις ''λεπίδες'' το καλοκαίρι του 2019 σε μία μεταγραφή που κόστισε 20 εκ. λίρες.


Ενδεικτικό του πόσο μεγάλος οπαδός της ομάδας είναι, την περσινή σεζόν και ενώ αγωνιζόταν για την Sheffield United, στο ρεπό του ταξίδεψε στο Cardiff για να βρεθεί στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, στο Ουαλικό ντέρμπι μεταξύ Cardiff και Swansea.

Αυτή την αγάπη του την απέδειξε για ακόμα μία φορά, πληρώνοντας τα έξοδα της κηδείας ενός πολύ γνωστού φίλου της Swansea, του 26χρονου Mitchell Powell, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς τον προηγούμενο μήνα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.


Ο Mitchell, που είναι και πατέρας ενός παιδιού, ήταν μέλος του προσωπικού στο Liberty Stadium και ήταν ένα από τα πιο ενεργά μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης British Heart Foundation.


Ο McBurnie όταν έμαθε για τον θάνατο του Mitchell έστειλε μήνυμα σε κάποιους φιλάθλους της Swansea που μιλάει ακόμα , αναφέροντας τους το πόσο στεναχωρημένος ήταν και ρώτησε για το πως μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα πρότεινε να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί η οικογένεια του.


Το μήνυμα που έστειλε ο McBurnie σε φίλαθλο της Swansea

Η οικογένεια της Swansea είναι συντετριμένη με αυτή την απώλεια και μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Steve Cooper αφιέρωσε την νίκη απέναντι στην Norwich στις 5 Φλεβάρη στον αδικοχαμένο οπαδό.

Με τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της Sheffield United και την πολύ πιθανή περίπτωση ανόδου της Swansea, λέτε να δούμε τον McBurnie να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του;

Εμείς πάντως θα τον κεράσουμε μία μπύρα για αυτή του την πράξη και ελπίζουμε να μας απαντήσει ναι στην παραπάνω ερώτηση🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page